Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Plangere EzRekt


PumnDeFier

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: DavidPOrg

2. Numele jucătorului reclamat: EzRekt

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Acm vorbes de serverul de discord skyblock! Am facut o cerere VETERAN si el a ras de mine ca am pus o dovada de pe survival epic asa ca i am spus sa se calmeze si el a spus ,,Oare sa iti dau ban?,, si mi a dat ban! Contact Discord: DavidPrg#1597!

4. Martori: vlad_yt1 si altii

5. Sectiune: Skyblock 1.16.5

6. Dovezi - Poze: -

Link to comment
Share on other sites

Imi pare rau, dar comportamentul tau nu este unul potrivit pentru o comunitate atat de prietenoasa si pasnica cum e cea de pe skyblock. Citez: "daca nu se uita cineva pe cererea mea dau mention la tot staff-ul".  

Link to comment
Share on other sites

1.De ce trebuie sa stau vreo 3 ore sa imi trimita cnv mesaj. 2. Ai ras de mine. 3. Daca aveati bun simt Scrumpkins putea spune ca sunt respins si nu ma suparam. 4. Ai spus si citez ,,Daca tot ai dovezi de pe surv1.17 ia dute acolo si joaca-te,, Sau ceva de genu! Nu mi se pare normal sa spui asa ceva mai ales fiind staff!!! Puteam pur si simplu o avertizare si imi ceream scuze cum fac de fiecare data!

Edited by PumnDeFier
Link to comment
Share on other sites

Da-mi mesaj pe discord deniss__#1966 pentru a primii unban.

EzRekt are permisiunea mea de a acorda ban oricui considera el ca nu este potrivit pe acel server de discord, asa ca te rog frumos sa iti ceri scuze si daca chiar vrei gradul de veteran, asculta indicatiile lui!

:tc:

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...