Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Cerere Mafia -> FiFi_Edware


FiFiEdware

Recommended Posts

1) Nume : FiFi_Edware
2) Factiunea actuala : Dealer
3) De ce vrei aceasta factiune ? : Pentru a imi imbunatati venitul itemelor si a beneficia la maxim de mafia
4) Care este arma ta preferata ? : Scar-h , c4 si detonator , Drujba
5) La ce ore esti pe server de obicei ? : 12-14 , 16-18 , 19-21
6) De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta factiune ? : Pentru ca m-am descurcat la Dealer si Terrorist si as dori o imbunatatire a gradului si a itemelor de care acesta beneficiaza
7) Ai citit regulamentul ? : Mafioti nu respecta legea!
8) Ai avut neintelegeri cu membri staff ? Daca da, de ce ? :  Nu
9) Dovada numar de voturi : unknown.png

 

Link to comment
Share on other sites

Nu mi se pare corect sa dai contra la cerere pentru că cererea este bună dupa parerea mea. Ca dealer nu trebuie sa impart ceai si ma comport cumsecade cu civili, asta nu ar fi un motiv sa primesc contra la cerere + ca nu esti activ ca functie de staff ci ca functie de un player oarecare, cand sunt toxic imi dai un avertisment ci nu mute , nu iti faci treaba cum trebuie , as opta sa iei remove deoarece nu te descurci si ar trebui sa lasi pe alti care se pricep mai bine sa ocupe rolul de moderator... Cam atat am avut de spus... ❤addicted2

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

       La intrebarea " Ai avut neintelegeri cu membri staff ? Daca da, de ce ?" este esential sa spui adevarul. Asta imi arata cat de onest esti. Vezi tu daca ai neintelegeri cu membrii staff vino si vorbeste cu mine despre problemele lor si eu incerc sa le rezolv. Nu e necesar sa pornesti o cearta aici pe forum.  Aparent ai o neintelegere cu un membru staff si sper ca e singurul. Stiu insa ca te porti toxic cu playerii si cu staff-ul si pentru asta nu o sa te accept. 

       Apoi,  eu nu cred ca tu sau eu sau oricine care vede acest mesaj este perfect. Noi nu suntem creati sa fim perfecti, dar avem rolul sa cautam perfectiunea. Eu nu sunt judecator, dar cata vreme nu suntem perfecti, nu cred ca este ok sa ne luam de imperfectiunea anumitor persoane. Colegul meu Stefan e nou in staff si inca invata cum stau lucrurile. Eu nu consider ca am fost mai bun ca el, dar consider ca in timp va ajunge un membru staff remarcabil.

       Asadar,  am cateva rugaminti la amandoi. 

1. Nu porniti cearta pe forum intrucat moderatorii forumului va vor sanctiona, iar eu nu doresc sa se intample asta niciunuia dintre voi.

2. Daca aveti probleme unul cu celalalt veniti la mine si vom rezolva problemele pasnic pe cat se poate

3. Invatati sa va acceptati unul pe celalalt, deoarece niciunul nu e perfect si niciunul nu are dreptul sa judece pe celalalt.

 

Eu cam atat am avut de spus pe astazi. Sper ca ati invatat ceva din ce am spus mai sus.

Pacea Domnului sa fie cu fiecare dintre voi. 

 

:respins:

:tc:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...