Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie staff: BiaBia1234


SyNtAxY777

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: SyNtAxY

2. Numele jucătorului reclamat: BiaBia1234 (membru staff ob)

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Am zis "bitch" in engleza si a dat mute 20 de min iar in regulament scrie 10 min. ci nu 20 min.

4. Martori: AndreiFnaf11

5. Sectiune: OneBlock (1.16.5-1.17)

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/GaVYY5T

Link to comment
Share on other sites

Buna! 

Multumesc pentru reclamatia facuta! Nu scrie nicaieri in regulament ca trebuia sa dau mute 10 minute. In cazul cenzurilor sau prescurtarilor se acorda 10 minute. Dar la tine a fost limbaj direct. Regula pe baza careia am sanctionat  este mai jos. Dupa cum poti vedea, in regula 8.12, engleza este o limba permisa. Cu toate acestea, tot trebuie sa respecti regulamentul. Spui ca trebuia sa iti dau 10 minute in loc de 20. Nu scrie asta in regulament. Am oferit o sanctiune medie considerand ca te-ai adresat intr-un mod jignitor fata de playeri. Dovezile puse de tine sunt destul de clare, astfel consider ca nu mai e nevoie de dovezile mele.

3.1  Jucătorii serverului trebuie să se respecte între ei. Dacă un membru al STAFF-ului consideră că  deranjați jucătorii sau că vă adresați către jucători într-un mod jignitor, veți fi sancționați:

Mute: 10 - 30 minute 

8.12 Pe serverul nostru singurele limbi permise sunt limba romana si limba engleza. Cine vorbeste / scrie in alta limba va fi sanctionat.
Mute 15 minute  

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...