ImBor3d Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 1. Numele tau din joc:ImBosch3tar4492 2. Numele jucătorului reclamat:zvolatila 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:ma ia la control imi intra clickslegit sau rankedtoxic pe any desk dupa cateva momente si zvolatila unu dintre iei imi da alt f4 la any desk si restart la pc cand cand am intrat la loc pe ass i am dat codu lu zvolatila si imi zice ca am ban 4. Martori:2young2die , nenea_glontz 5. Sectiune:assassins 6. Dovezi - Poze: n am nevoie Link to comment Share on other sites More sharing options...
zV0latile Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 (edited) In primul rand nu e vina mea ca ai dat codul pe chat ci nu pe /ac, si cum ti ai dat tu restart la pc eu ce control iti mai puteam face cand dadeai practic restart la tot+ ca Similare o dat de 3 4 ori clear chat ca sa nu intre nu stiu eu cine. Edited October 31, 2021 by IulianStelian Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImBor3d Posted October 31, 2021 Author Share Posted October 31, 2021 (edited) 18 minutes ago, IulianStelian said: In primul rand nu e vina mea ca ai dat codul pe chat ci nu pe /ac, si cum ti ai dat tu restart la pc eu ce control iti mai puteam face cand dadeai practic restart la tot+ ca Similare o dat de 3 4 ori clear chat ca sa nu intre nu stiu eu cine. pot sa te intreb si eo ceva? tu ma iei la control ca ma raporteaza unu pe ac cand farmez + pe clicksLegit care da blatant nu il iei la control? si pot sa te intreb care 2/3? s-a dat wipe Edited October 31, 2021 by ImBor3d Link to comment Share on other sites More sharing options...
zV0latile Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 Similare mi o zis ca ai avut 2/3+ ca ti am putut face control ca mi o dat jandarm voie, si pe confa staff am zis daca il pot lua pe clickslegit si nu mi s o oferit un raspuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImBor3d Posted October 31, 2021 Author Share Posted October 31, 2021 am luat 1/3 pt hack ca imi gaseste imonly auto cu reg scanner care e frt buguit si daca am mai luat o data wipe ul trecut trebuia sa imi dai 1/3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJandarm12 Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 Data viitoare ai grija unde pui codul anydesk , de asta exista /helpop, /ac , in timpul in care tu ai primit deja restart la pc toate string urile tale de la hack s au dus. Ai fost santionat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts