Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Regulament & conditii pentru functia de BUILDER


Rydan

Recommended Posts

Regulament BUILDER

 

1) Aveti obligatia sa va puneti in titlul aplicatiei dumneavoastra, numele de pe joc sau macar sa il specificati in cerere.

2) Cand atasati portofoliul, trebuie sa fie folosit un link imgur, myalbum sau poze lightshot. In caz contrar cererea va fi respinsa.

3) Pozele de pe imgur sau din portofoliu trebuie sa fie proprii, nu furate. Cei prinsi vor fi respinsi.

4) La sub-punctul "Cunoștințe WorldEdit/VoxelSniper/ARCHEON/GOPAINT/GOBRUSH/" trebuie specificat pe care le stapanesti cel mai bine si pe care nu le stapanesti aproape deloc sau nu asa de bine precum celelalte.

5) Cererea builder se poate reface o data la 2 saptamani pentru a evita spam-ul sau cererile in exces la caterinca/troll.

6) Este necesar sa aveti o varsta minima de 14 ani.

7) Daca cererea dumneavoastra a fost acceptata, veti parcurge o perioada de trial-builder unde veti completa o sarcina data de actualul headbuilder pentru a testa experienta builderului. 

 

 

 

Conditii pentru obtinerea functiei de BUILDER

 

- Trebuie sa aveti varsta minima de 14 ani.
- Constructiile din portofoliul/pozele dumneavoastra trebuie sa fie neaparat ale voastre sau cererea nu va fi luata in considerare.
- În caz că cererea a fost respinsa, aceasta se poate reface dupa un interval minim de 2 săptămâni. Daca insistati cu cereri veți fi sanctionati cu WARN pe forum [Post-Hunt].
- Trebuie sa aveti cel putin 6 luni dedicate in acest domeniu.
- Un builder care aplica pentru grad trebuie sa stie minim 4 stiluri diferite de construit, de preferat ; sci-fi ; medieval fantesy ; gothic ; modern ; oriental.
- Doar cei cu gradul de BUILDER  au dreptul de a vota la cererile builder.Cei care nu au un grad  LEGITIM, o sa fie sanctionati conform regulamentului de pe forum.
- TREBUIE SA AVETI NEAPARAT UN PORTOFOLIU PERSONAL LA CEREREA DUMNEAVOASTRA !

 COMUNITATEA ADDICTED2 ISI REZERVA DREPTUL DE A-SI ALEGE ECHIPA DUPA PROPRIILE CRITERII!

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...