cHIPZs Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 (edited) Nick: cHIPZs Sectiune: 1.17 survival Cine m-a banat: deniss__ Dovezi: Situatia a inceput cand eram la pvp vs o echipa de 3, care m-au acuzat de hackuri dupa ce am folosit juma de stack de mere, 3 armuri din kit netherite, nemumarate potiuni de strength 2 etc etc, pana sa mor intr-un final. Nu e nevoie de nici o dovada, denis__ mi-ai intrat prin anydesk si a folosit Paladin, Echo si nu stiu ce alte softwaruri, si dupa 10 minute de cautat, n-a gasit nimic, asa ca s-a gandit sa caute prin fisierul meu de texture packs si a gasit un xray dintr-o versiune veche de care oricum este irelevant, am kit netherite si legend si n-am de ce sa-l folosesc. E absurd, dupa ce m-a vazut la pvp si am fost raportat de asta imi intrii in texturi si dai scroll sa cauti xray??? PE BUNE? CAT DE PENIBIL SA FII, cu ce baza mi-ai dat BAN? M-AI PRIN CAND FOLOSEAM? Iau 24 netherite odata la 3 zile, CHIAR CREZI CA AM NEVOIE DE XRAY? VII SI MA ACUZI SI MA AMENINTI CA DACA IN 3 MINUTE NU IL IAU AM BAN? Am kit legend si multi bani, CREZI CA STAU SA MINEREZ DIAMANTE??? Alte detalii: vreau unban imediat, mi se pare absurda situatia, sa-mi iau ban pentru un xray pe care el l-a cautat? de la pvp la xray? serios? si de care stie si el ca n-am nevoie? Imi zici ca am 3 minute sau am ban? pe bune? cine te crezi? IMI DAI COD EXPIRAT SI IESI INTRUNA SI ZICI CA IMI EXPIRA TIMPUL? Atitudine asa de proasta n-ai cum sa ai ca staff, ia-o mai usor ca pana la urma ai venit sigur pe tine ca am aura sau nu stiu ce alte hackuri aveti voi in cap si acu' imi cauti in texture pack si esti gen ha! te-am prins? e aiurea rau Edited November 3, 2021 by cHIPZs Pentru ca sa adaug cat de aiurea e situatia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Ai fost raportat pentru hack, ai primit control. Nu am intrat eu de nebun pe la tine prin texture pack, am intrat ca sa vezi si tu de ce primesti ban. Astea au fost rezultatele controlului. Nu ai cum sa imi spui ca nu foloseai xray atata timp cat este de versiunea 1.17 si tu esti pe SURVIVAL 1.17, repet, SURVIVAL 1.17 Banul iti va ramane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts