Koko Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 Nick:KokoBy Pe ce sectiune ai primit ban:Global Numele membrului din staff care te-a banat:sincer nu stiu pana la urma cine m-a banat ba lunetistu/rydan/costyn sau Thanatos dar se spune ca au fost pusi de catre rydan si Thanatos Dovezi:https://imgur.com/a/okOqilQ Alte detalii:Din luna septembrie tot incerc sa contactez in privat pe discord si am incercat sa clarific problema dar nimeni nu a vrut sa se ocupe urmand ca eu sa fiu trimis la Thanatos si el sa imi zica ca asa ramane fara sa primesc dovezi sau alte motive care ma pot clarifica de ce am luat eu ban , dar am primit un motiv verbal : Era Haku pe cont la mine care el este in blacklist , daca se poate ca cineva sa se ocupe de aceasta cerere unban , si cat mai putin ca Thanatos sa respinga aceasta cerere inteleg puterile lui , il rog sa vina cu dovezile aici , NU VORBE , ss uri clare needitate , mi s-a mai spus ca am abuzat ca kingpin pe GTA , cu ce sa abuzez ? Kingpinul are acces la comenzi de care poti abuza , nu din cate stiu eu ... heal/repair/etc nu merg in combat . Si din nou ma repet , doresc ca cineva sa poata analiza aceasta cerere si sa gandeasca logic , eventual cu dovezile pe care le va preda sau nu Thanatos . La cererea dumneavoastra pot reveni cu dovezile de cand incerc sa clarific treaba asta ce am vorbit , unde am fost trimis si raspunsurile pe care le-am primit . Cu respect , KokoBy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanatos83 Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 1.Toate dovezile necesare pentru banarea ta au fost prezentate atunci si a fost purtata discutia cu tine, daca nu vrei sa intelegi nu este problema noastra 2. O sa primesti unban pe toate sectiunile infara de sectiunea G.T.A 3. O sa primesti Hero O zi buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts