CosminCox Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 1. Nume: Coman Cosmin 2. Varsta: 21 ani 3. Nume in joc: xCosmin 4. Experiența Building: 5 ani 5. Cunoștințe WorldEdit/VoxelSniper/ARCHEON/GOPAINT/GOBRUSH/: tot de aici + 3D object modeling in Minecraft 6. Clasa de Build (Structura/Terraforming/Organic): Tot 8. Portofoliul personal(de preferat un link imgur, myalbum sau altele): Am poze pe Planet Minecraft -> https://www.planetminecraft.com/member/xcosmin/ -> aici sunt doar cateva chestii de donwload pe care le-am pus in urma cu ceva timp 9. Descrie-te in maxim 25 de cuvinte: 25 de cuvinte maxim, of, deja am consumat cateva, pai ce sa zic eu sunt Cosmin, hai sa lucram impreuna! :)) 10. Ai mai lucrat intr-o echipa de build pana acum?(Daca raspunsul este afirmativ, te rog precizeaza care sunt acelea): Am lucrat pentru Addicted2 in perioada 2015-2017 si pentru Gamster in perioada 2017 - 2019. Din 2019 nu am mai lucrat pentru nimeni, am pastrat treaba cu build-ul ca pe un hobby. 11. Alte informatii pe care doresti sa le precizezi in cerere: Nu am alte precizari de facut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNipeR47 Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 Salut! Astept mesaj pe discord pentru mai multe informatii sNipeR47#9696 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts