KAYBLUME Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 1. Nume: Numele meu este Antonel. 2. Varsta: Detin varsta de 20 de ani. 3. Nume in joc: Nick-name-ul meu in joc este KAYBLUME. 4. Experiența Building: Am o experienta de 10 ani cu pauze. 5. Cunoștințe WorldEdit/VoxelSniper/ARCHEON/GOPAINT/GOBRUSH/: 100% WorldEdit si foarte putin din VoxelSniper. 6. Clasa de Build (Structura/Terraforming/Organic): Structura, Terraforming si putin din organic. 8. Portofoliul personal(de preferat un link imgur, myalbum sau altele): O parte din constructii, in 10 ani de activitate in asa ceva multe le-am pierdut https://imgur.com/a/VZwtPUX 9. Descrie-te in maxim 25 de cuvinte: Sunt matur, imi place foarte mult sa lucrez in echipa si pot colabora absoulut cu oricine, indiferent de varsta,caracter sau cunostiinte. Imi place sa invat pe cei care sunt mai putin informati despre arta build-ului si sunt foarte rabdator si in acelasi timp dispus sa invat de la cei care stiu mai multe decat mine. 10. Ai mai lucrat intr-o echipa de build pana acum?(Daca raspunsul este afirmativ, te rog precizeaza care sunt acelea): Am lucrat foarte mult pe cont propriu pentru proiecte cu bani, hub-uri, sectiuni, spawn-uri. Dar am si lucrat in diferite echipe, Gamster pentru aproximativ 6 luni, Atlantis pentru 5 ani, DipCraft aproximativ 2 luni, TerrorGames 2 ani, si foarte mult am facut parteneriat cu un coleg de pe Gamster pe proiecte cu bani. 11. Alte informatii pe care doresti sa le precizezi in cerere: Sunt membru staff in comunitatea addicted, mai exact pe Moderator pe Priosn, nu-mi doresc functia de builder dar imi doresc acces la sectiunea build pentru a ajuta serverul la orice viitor update. Pe prison sunt putini playeri si de cele mai multe ori 0 playeri deci am timp pentru a va ajuta cu orice. Imi place comunitatea si mi-as dori sa contribui mai ales la un nou update pentru prison. Consider ca am experienta necesara pentru a face o sectiune cum ar fi prison de la 0 pe partea de Build, Regiuni, Permisii,Economie si mod de joc, in schimb cunosc foarte putin pe partea de confic si nu am experienta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Daca inca doresti functia de Builder, te-as ruga sa revii cu o noua cerere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts