Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

[Plangere] StopHacking


Freakimaru

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: Freakimaru

2. Numele jucătorului reclamat: StopHacking

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Jail fara motiv. 

Stateam la ferma linistit, ma uitam pe fb, pe yt, apoi am revenit pe mc si am zis sa merg la warp pvp sa vad daca am cu cine sa ma bat, dar erau doar playeri fara iteme. Am coborat, ma plimbam pe acolo si primesc jail pentru team de 3.

La minutul 0:21, MiticPlayer fugea dupa AngelYT, iar Grapenuts8 se uita la ei, asta inseamna ca au team cumva?

La minutul 0:41, Mane_Mane si Grapenuts8 se uitau unul la celalalt fara sa se atace, inseamna ca si ei sunt team? La minutul 1:09 la fel, cei 2 stateau unul langa celalalt fara sa se bata si nu a fost considerat team.

La minutul 1:44, sunt impins in arena de catre Mane_Mane, apoi coboara si MiticPlayer fara iteme, vine AngelYT si il omoara, apoi il las sa plece pentru ca nici el n-avea iteme de pvp.

Dupa faza asta, am fost reclamat de catre Mane_Mane (cred), cel care m-a impins jos, ca as face team de 3 ( la minutul 3:13 se vede pe chat cum sunt verificat de catre DragoOS pentru team la warp pvp si spune si el ca nu a vazut sa fi facut team cu cineva) .

La minutul 3:48, StopHacking coboara la warp pvp. Daca nu sar pe el cum a coborat, inseamna ca fac team cu el?

Mai stau putin pe la pvp, vorbesc cu lumea, apoi coboara MiticPlayer si Grapenuts8 in arena, pe urma trezesc cu mesajul de la StopHacking "Grapenuts8, Freakimaru si MithicPlayer iesiti din combat va rog" si ne-a dat jail la toti 3 fara motiv.

Team de 3 inseamna sa te aliezi cu inca 2 persoane sa bati pe cineva. Unde a fost teamul aici? Impotriva cui? Ca eu nu-mi explic.

4. Martori: -

5. Sectiune: Survival Epic 1.17.1

6. Dovezi - Poze:  

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...