ImNope Posted December 18, 2021 Share Posted December 18, 2021 1. Numele tau din joc:Denisuka 2. Numele jucătorului reclamat:zVolatile 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Pe lângă faptul ca m ai luat la control și nu făcusem pvp, ai văzut ca mi merge pc-ul în lag și te a scos probabil de la lag și nici nu te ai chinuit sa intrii înapoi sa continui controlul 4. Martori: 5. Sectiune:Assassins 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zV0latile Posted December 18, 2021 Share Posted December 18, 2021 Nu m o scos de la lag, m o scos ca ai inchis tu anydesk ul si ai iesit si de pe mc. Daca este nevoie postez si dovada unde am primit filmarea cu tine +ca ai fost dat pe ac Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImNope Posted December 18, 2021 Author Share Posted December 18, 2021 Acum 17 minute, V0latile a spus: Nu m o scos de la lag, m o scos ca ai inchis tu anydesk ul si ai iesit si de pe mc. Daca este nevoie postez si dovada unde am primit filmarea cu tine +ca ai fost dat pe ac Se observa în dovada ta cum încă eram pe mc, nu aveam cum sa închid anydesk cât timp te uiți cât la % e scanul Link to comment Share on other sites More sharing options...
zV0latile Posted December 18, 2021 Share Posted December 18, 2021 Pai tu mi ai zis ca nu ti merge paladin ul si nu stiu cum dar ti o mers Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImNope Posted December 18, 2021 Author Share Posted December 18, 2021 Acum 50 minute, V0latile a spus: Pai tu mi ai zis ca nu ti merge paladin ul si nu stiu cum dar ti o mers ce legatura are asta cu banu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zV0latile Posted December 18, 2021 Share Posted December 18, 2021 Pai ai incercat sa te scoti sa nu-ti bag paladin ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 "The session was close by remote user" - aveai cum sa inchizi paladin-ul, tragi pc din priza, opresti netul si inca multe exemple (fara sa iesi din mc sau sa dai cu mouse-ul :D). Ai fost sanctionat corect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts