Clu3Les5 Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 1. Numele tau din joc: ahiv 2. Numele jucătorului reclamat: Bobb__ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: am un hack in calculator care are self destruct si el zice ca l am folosit atunci chiar daca nu am facut o + n are dovada , nici ca am facut o faza cu kill aura sau cv doar poza cu hack ul deschis fara cand l am deschis ultima oara 4. Martori: 5. Sectiune:bedwars 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobbb Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Mai jos o sa ai filmarea controlului tau in care ti-am gasit koid. Motivele banului: 1.Ai umblat in programu de la mouse fix inainte de control 2.Ti-am gasit koid cand era pe self destruc : nu aparea in last activity nu avea nicio data cand l-ai folosit (Trebuia sa apara o data sau ceva de la koid de aseara de cand ti-am mai facut control-daca este nevoie de o dovada video,o sa o pun cu controlul de aseara cand la sfarsit i-am si deschis cheatul , daca il aveai pe self destruct asta inseamna ca l-ai folosit azi https://www.youtube.com/watch?v=TmsDmNW6qLA&ab_channel=_p.florin_55 Seara buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clu3Les5 Posted December 20, 2021 Author Share Posted December 20, 2021 Acum 1 minut, Bobbb a spus: Mai jos o sa ai filmarea controlului tau in care ti-am gasit koid. Motivele banului: 1.Ai umblat in programu de la mouse fix inainte de control 2.Ti-am gasit koid cand era pe self destruc : nu aparea in last activity nu avea nicio data cand l-ai folosit (Trebuia sa apara o data sau ceva de la koid de aseara de cand ti-am mai facut control-daca este nevoie de o dovada video,o sa o pun cu controlul de aseara cand la sfarsit i-am si deschis cheatul , daca il aveai pe self destruct asta inseamna ca l-ai folosit azi https://www.youtube.com/watch?v=TmsDmNW6qLA&ab_channel=_p.florin_55 Seara buna! hack ul este setat sa dea self destruct ca nu l am folosit azi Tot n ai dovada cand l am folosit ultima oara deci nu stii daca l am folosit self destruct u e setat automat + reach ul nu merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator HacktorRo Posted December 21, 2021 Administrator Share Posted December 21, 2021 Membrul staff a procedat corect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts