StopHackingRupe Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 Numele din joc:StopHacking Numele jucatorului reclamat:Dazai0101 Motivul si descrierea:Nu da avertizare la 8 caractere Martori:Nu am Sectiune:Survival 1.17 epic Dovezi:aci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dazai0101 Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 Buna, StopHacking! Tu, pentru ca ai fost staff in trecut, ar fi trebuit sa fi constient de faptul ca daca prelungesti, vei fi sanctionat, nu inteleg de ce ai decurs la reclamatie degeaba. Las aici dovada si motivul pentru care te-am sanctionat: https://linksharing.samsungcloud.com/6U5yebUdoesW In dovada prezentata mai sus, se poate observa prelungirea de 10 caractere pe care ai facut-o. Consider ca nu trebuia sa avertizez pentru asta, din nou, pentru ca si tu ai fost staff si se presupune ca trebuie sa stii regulamentul. Si, pe langa asta, am observat ca ai fost cu 2 conturi activ (StopHacking si StopFormatia), asa ca te-am sanctionat si pe al doilea cont, cu mute avoid. Asadar, consider ca te-am sanctionat corect. La revedere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator HacktorRo Posted December 22, 2021 Administrator Share Posted December 22, 2021 Membrul staff a procedat corect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts