ImNope Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 1. Numele tau din joc:Sadieeeeh 2. Numele jucătorului reclamat:DeathCycle_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:mute degeaba 4. Martori:- 5. Sectiune:Assassins 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathCycle Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 Salut , da ti am dat mute pentru ca nu ai asteptat un interval de timp si a scris foarte repede pentru ca normal ar trebuie sa astepti un interval timp intre mesajele pe care le trimiti pe chat 1. SPAM 1.1 Spam-ul de orice fel este strict interzis. Aici includem: spam (minimum 3 rânduri) spam-avoid (minimum 3 rânduri) mesajele ce depășesc 4 rânduri Mute: 10-30 minute (în funcție de gravitatea situației) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImNope Posted December 23, 2021 Author Share Posted December 23, 2021 Acum 5 minute, DeathCycle a spus: Salut , da ti am dat mute pentru ca nu ai asteptat un interval de timp si a scris foarte repede pentru ca normal ar trebuie sa astepti un interval timp intre mesajele pe care le trimiti pe chat 1. SPAM 1.1 Spam-ul de orice fel este strict interzis. Aici includem: spam (minimum 3 rânduri) spam-avoid (minimum 3 rânduri) mesajele ce depășesc 4 rânduri Mute: 10-30 minute (în funcție de gravitatea situației) Din cate stiu se avertizeaza cand este vorba de spam sau prelungire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanculetz Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 Nu ai voie sa faci reclamatie in locul altcuiva. Pe langa asta, cel pe care l ai reclamat nu mai face parte din staff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts