SamuraiX Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 1. Numele tau din joc:BogdanSima 2. Numele jucătorului reclamat:Arkuross 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Mi-a dat ban pt hack cica da eu nu am hack , cu 2 zile inainte am luat control, accept orice control+ vreau sa vad dovada in care am avut hack 5. Sectiune:Survival 1.17 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/gJWNM67 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkuross Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 Ai mai facut o reclamatie cu acelasi motiv. Si a fost inchisa de HacktorRo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamuraiX Posted December 23, 2021 Author Share Posted December 23, 2021 Salut , inca nu se stie daca a fost inchisa , am vorbit cu Hacktor si pe filmare se vede cum mi-a dat cineva cu arcul , se vede sageata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator HacktorRo Posted December 24, 2021 Administrator Share Posted December 24, 2021 Nu mai fa alte reclamatii cu acelasi motiv, a fost rezolvat o data situatia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts