StopHackingRupe Posted December 25, 2021 Share Posted December 25, 2021 1. Numele tau din joc:Stophacking 2. Numele jucătorului reclamat:Imonly, nnolife_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Deci mi a dat ban pt hack am dat cps si am avut speed 2 au crezut ca am hack, as vrea legend inapoi pt ca mi a dat 3/3+sa mi dea cnv control+unban sa vada ca s curat si sa dovedesc asta. 4. Martori:N am 5. Sectiune:Survival epic 1.17 6. Dovezi - Poze:na acia Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNoLife Posted December 25, 2021 Share Posted December 25, 2021 Salut, iti las dovada cu hacku mai jos. De la 2 20 se vede cum dai cu spatele si fugi cu shiftu . Si daca zici ca este bug vizual nu prea cred, daca era bug vizual nu vedeau si don,giorgian si omgi. O zi buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StopHackingRupe Posted December 25, 2021 Author Share Posted December 25, 2021 Accept control mane, la mine arata ca nu eram pe shift legitww a luat unban cand a fugit cu shiftu vreau legendu si sa mi dea control bob sau cnv La mine nu arata ca am shift. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HacktorRo Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 Din dovezile staffului arata ca ai hack. o sa primesti un control de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts