Loreee7 Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 1. Numele tau din joc: Loreee7 2. Numele jucătorului reclamat: Bobbb_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Am stat afk 10 minute, timp in care eram in bucatarie, iar cand ma intorc la pc, observ ca am primit ban pentru refuz control. Se poate observa pe filmare ca am scris in chat ''afk'' cand am plecat de la pc. ( contul meu si al lui levv sunt pe acelasi ip deoarece eram la el acasa in acel moment ). 4. Martori: - 5. Sectiune: Assassins 6. Dovezi - Poze: https://youtu.be/qw8K1eUP8FI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobbb Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 Salut , mai jos ai filmarea mea. Nu am eu de unde sa stiu daca tu esti afk sau nu, daca ai fost raportata eu trebuie sa iti fac control Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loreee7 Posted December 26, 2021 Author Share Posted December 26, 2021 Inteleg ca daca am fost raportata trebuie sa mi faci control, dar puteai sa verifici daca eram afk, puteai sa l pui pe Yasuoez sa dea tp la mine sau chiar sa te uiti prin spawn si celelalte warp-uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted December 28, 2021 Share Posted December 28, 2021 Membrul staff a sanctionat corect, nu avea de unde sa stie ca esti afk. Data viitoare poti spune pe chat inainte sa pleci sau dai /hub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts