Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

reclamatie DARIUS19052009

AlexandraV

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: Allexa

2. Numele jucătorului reclamat: DARIUS19052009

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: nu stie sa dea mute cand trebuie, nu avertizeaza, sta afk pe sectiune

4. Martori: -

5. Sectiune: skypvp

6. Dovezi - Poze: https://youtu.be/6WAaV3otYrE

OFF TOPIC - se poate observa de la inceput 0:00 - 0:48 ; cum eu l am intrebat pe acesta de ce sta afk pe sectiune si m a mintit, zicand ca nu sta si dupa a zis adevarul, ca incarca un video pentru un membru staff; inteleg, dar nu stai afk pe sectiune;;

- la minutul 1:30, playerul  TheRealByDream66 face spam avoid, iar Darius, nu avertizeaza, nu este atent pe chat

- la 2:08 ; l am intrebat in privat de ce nu avertizeaza si i am spus sa fie atent la chat;

- la 3:18 ; l am intrebat daca iar este afk;

- la 4:00,  TheRealByDream66 iar a facut spam avoid;

- la 4:08, Darius si a facut aparitia pe chat, si nici nu s a uitat  sa vada ce s a mai intamplat, daca se uita, ori acorda un avertisment ,ori dadea mute direct;

- la 4:21 playerul ranger1234 a facut o propozitie cu caps; de abia la 5:26 a acordat mute, 10m ( cu intarziere ).

Acum 13 minute, AlexandraV a spus:

1. Numele tau din joc: Allexa

2. Numele jucătorului reclamat: DARIUS19052009

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: nu stie sa dea mute cand trebuie, nu avertizeaza, sta afk pe sectiune

4. Martori: -

5. Sectiune: skypvp

6. Dovezi - Poze: https://youtu.be/6WAaV3otYrE

OFF TOPIC - se poate observa de la inceput 0:00 - 0:48 ; cum eu l am intrebat pe acesta de ce sta afk pe sectiune si m a mintit, zicand ca nu sta si dupa a zis adevarul, ca incarca un video pentru un membru staff; inteleg, dar nu stai afk pe sectiune;;

- la minutul 1:30, playerul  TheRealByDream66 face spam avoid, iar Darius, nu avertizeaza, nu este atent pe chat

- la 2:08 ; l am intrebat in privat de ce nu avertizeaza si i am spus sa fie atent la chat;

- la 3:18 ; l am intrebat daca iar este afk;

- la 4:00,  TheRealByDream66 iar a facut spam avoid;

- la 4:08, Darius si a facut aparitia pe chat, si nici nu s a uitat  sa vada ce s a mai intamplat, daca se uita, ori acorda un avertisment ,ori dadea mute direct;

- la 4:21 playerul ranger1234 a facut o propozitie cu caps; de abia la 5:26 a acordat mute, 10m ( cu intarziere ).

In primul rand cand ziceai ca nu sunt atent la chat cand imi dadeai tu msj nu sunt obligat sa iti rasp tie la msj plus chiar daca eram afk nu mai mult de 3 min plus am dat mute celor care consider ca merita mut  si dupa parerea mea nu am facut nimic gresit acum nu parerea mea conteaza conteaza parerea manegerului care se uita  pe reclamatie.Sa vedem ce spune si el despre ffilmarea ta.

Edited by DARIUS19052009
  • Like 1

AFK este permis sa stea 3 minute, ceea ce pe filmare se vede clar ca nu a stat afk, ti-a mai raspuns si probabil te-a ignorat.. Totusi, membrul staff o sa fie sanctionat pentru neatentia si intarzierea sanctiunilor, vizibil tot pe filmare..

:tc: 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...