Denisuuka Posted January 2 Share Posted January 2 1. Numele tau din joc: Denisuuka 2. Numele jucătorului reclamat: Levv7 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Am dat pe ac si nu doar eu am facut asa ceva , dar pe el l-a interesat sa-mi dea tg , ori suntem staff ori nu?.Acum ce mai ziceti? 4. Martori: - 5. Sectiune: Assassins 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImNope Posted January 2 Share Posted January 2 este a doua oara cand a fost dat pe /ac, nu poti zice ca nu ai vazut poza este facuta mai tarziu deoarece am uitat sa fac ss, se poate verifica in logs cand l am dat pe /ac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levv7 Posted January 2 Share Posted January 2 Nu inteleg de ce faceti hunt si continuati cu reclamatiile pe aceiasi tema. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisuuka Posted January 3 Author Share Posted January 3 Nu facem hunt , problema e ca ma simt neîndreptățita sa-mi închidă reclamația doar ca nu a fost corecta și am modificat-o sa fie corect ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levv7 Posted January 3 Share Posted January 3 Dupa ce l a raportat si Nope, l am chemat pe Bob si i a cerut control. Poate confirma si el asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisuuka Posted January 3 Author Share Posted January 3 Parca spunea-i ca i s-a facut control si acum zici ca ai chemat ? , eu am dat pe ac de cv timp 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobbb Posted January 3 Share Posted January 3 3 hours ago, Denisuuka said: Parca spunea-i ca i s-a facut control si acum zici ca ai chemat ? , eu am dat pe ac de cv timp 🙂 pai da , i s-a facut control de catre mine cand m-a chemat:))Am si filmare in caz de cv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisuuka Posted January 3 Author Share Posted January 3 Imi cer scuze ! nu am stiut ca pentru a fi luat cineva la control trebuie sa vina alt staff si nu cel care este on si are acces la control si isi poate continua target-ul pe altii playerii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted January 4 Share Posted January 4 @ImNope @Denisuuka Sanctionati pentru free-chat la reclamatie. Daca continuati asa, o sa va sanctionez si pentru post-hunt. In dovada prezentata de @Denisuukase poate observa clar ca este doar post-hunt, ai filmat cand te-ai batut un minut cu el si ai cautat acul in carul cu fan, spunand ca el iti da target dar tu ai dat o persoana pe /ac. Pe langa ca Levv este un membru staff care trebuie sa faca controale, sa stiti amandoi ca are dreptul de a fi si un jucator, macar 1 minut cat timp il filmati voi pentru post-hunt. In dovada prezentata de @ImNope se poate observa doar ca ai dat pe cineva pe /ac si atat, nimic mai mult. Nu ai nici o dovada cum ca levv nu a facut control dupa ce l-ai raportat, nu ai nici o dovada cum ca levv mai era online atunci, este doar post-hunt. Repet, daca mai vad inca o reclamatie de genul, o sa fiti sanctionati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts