Denisuuka Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 1. Numele tau din joc: Denisuuka 2. Numele jucătorului reclamat: Levv7 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Am dat pe ac si nu doar eu am facut asa ceva , dar pe el l-a interesat sa-mi dea tg , ori suntem staff ori nu?.Acum ce mai ziceti? 4. Martori: - 5. Sectiune: Assassins 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImNope Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 este a doua oara cand a fost dat pe /ac, nu poti zice ca nu ai vazut poza este facuta mai tarziu deoarece am uitat sa fac ss, se poate verifica in logs cand l am dat pe /ac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levv7 Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 Nu inteleg de ce faceti hunt si continuati cu reclamatiile pe aceiasi tema. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisuuka Posted January 3, 2022 Author Share Posted January 3, 2022 Nu facem hunt , problema e ca ma simt neîndreptățita sa-mi închidă reclamația doar ca nu a fost corecta și am modificat-o sa fie corect ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levv7 Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 Dupa ce l a raportat si Nope, l am chemat pe Bob si i a cerut control. Poate confirma si el asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisuuka Posted January 3, 2022 Author Share Posted January 3, 2022 Parca spunea-i ca i s-a facut control si acum zici ca ai chemat ? , eu am dat pe ac de cv timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobbb Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 3 hours ago, Denisuuka said: Parca spunea-i ca i s-a facut control si acum zici ca ai chemat ? , eu am dat pe ac de cv timp pai da , i s-a facut control de catre mine cand m-a chemat:))Am si filmare in caz de cv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisuuka Posted January 3, 2022 Author Share Posted January 3, 2022 Imi cer scuze ! nu am stiut ca pentru a fi luat cineva la control trebuie sa vina alt staff si nu cel care este on si are acces la control si isi poate continua target-ul pe altii playerii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 @ImNope @Denisuuka Sanctionati pentru free-chat la reclamatie. Daca continuati asa, o sa va sanctionez si pentru post-hunt. In dovada prezentata de @Denisuukase poate observa clar ca este doar post-hunt, ai filmat cand te-ai batut un minut cu el si ai cautat acul in carul cu fan, spunand ca el iti da target dar tu ai dat o persoana pe /ac. Pe langa ca Levv este un membru staff care trebuie sa faca controale, sa stiti amandoi ca are dreptul de a fi si un jucator, macar 1 minut cat timp il filmati voi pentru post-hunt. In dovada prezentata de @ImNope se poate observa doar ca ai dat pe cineva pe /ac si atat, nimic mai mult. Nu ai nici o dovada cum ca levv nu a facut control dupa ce l-ai raportat, nu ai nici o dovada cum ca levv mai era online atunci, este doar post-hunt. Repet, daca mai vad inca o reclamatie de genul, o sa fiti sanctionati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts