zTheVladxD Posted January 4 Share Posted January 4 1. Numele tau din joc:AndreiBossyt3 2. Numele jucătorului reclamat:SyNtAxY 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: imi zice sa am grija la limbaj cand am spus "WTF" si wtf nu se incadreaza la limbaj 4. Martori:Toata sectiunea 5. Sectiune: Survival epic 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/sgnvaBB Link to comment Share on other sites More sharing options...
SyNtAxY123123123 Posted January 4 Share Posted January 4 Buna, Andrei. Imi pare rau pt. ce s-a intamplat. Plus ca daca iti dau avertizare gresita, nu inseamna ca trebuie sa imi faci reclamatie imediat. Asta se numeste POST-HUNTING. Vei fi BANAT pe FORUM daca continui. Sper sa intelegi, -SyNtAxY- Link to comment Share on other sites More sharing options...
zTheVladxD Posted January 4 Author Share Posted January 4 SyNtAxY Post hunt se face atunci cand faci peste 3+ post uri pe zi multumesc pentru Intelegere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator HacktorRo Posted January 4 Administrator Share Posted January 4 Membrul staf o sa fie avertizat verbal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts