Giorgian123 Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 1. Numele tau din joc:giorgian123 2. Numele jucătorului reclamat:andrei12sad 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:nu stie sa dea si el avertizari el da numa mute direct pt activitatea asa este frumos? il reclam pt ca nu avertizeaza 4. Martori:toti membri activi de atunci 5. Sectiune:survival 1.17 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/IMUnQki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei12sadd Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 (edited) Nu te am avertizat eu te a avertizat FLYscar si eu nu fac poze cand te avertizeaza cineva. Si nu mai ameninta pe chat ca imi faci post. Si poate am gresit dar este doar o singura greseala in care nu te am avertizat. Dar nu este cazul deoarece te a avertizat FLYscar Edited January 4, 2022 by Andrei12sadd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgian123 Posted January 4, 2022 Author Share Posted January 4, 2022 Nu mă avertizat nimeni daca nu stiai, sau daca sunt eu chior da mi dovada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei12sadd Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 mai citeste odata ce am scris Link to comment Share on other sites More sharing options...
HacktorRo Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Nu e un motiv sa faci reclamatie dar o sa primeasca un av verbal membrul staf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts