Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie Staff(Bobbb__)


CatalinV

Recommended Posts

  •  
    • 1
    • 46
 
 

1. Numele tau din joc:CatalinV

2. Numele jucătorului reclamat:Bobbb__

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: eram intr-un meci de bedwars cand primesc kick pentru control ,dau sa intru pe sectiunea bedwars si dau din greseala pe factions si dau leave repede si incerc sa intru repede pe bedwars dar ma scoate de pe server pentru ca m-am miscat prea repede , intru pe sectiune ii scriu in chat lui bobbb_  : nu puteai si tu sa astepti pana sa termin meciul? si primesc ban dupa cateva secunde,si primesc ban fara motiv.

4.Martori: Chesper31

5. Sectiune: Bedwars

6.Nu am ce dovezi sa am cand efectiv nu ma asteptam sa primesc ban asteptam sa vad ce zice Bobbb__,chiar nu aveam nimic cu un control.....

https://imgur.com/ksIQEQu

 

Edited by CatalinV
am uitat sa adaug ca am primit ban fara motiv
Link to comment
Share on other sites

Mai jos ai filmarea controlului in care s e vede clar cum ai stat ceva timp in lobby, te-ai dus pe factions si dupa ai iesit , se da ban pentru asta chiar daca dupa reintri.Seara buna

 

Link to comment
Share on other sites

Unde sunt alea 3 minute apropo + nici nu am stiut ca am primit kick fra dupa 15 20 de secunde mi-am dat seama ca am primit kick de la tine nu de la anticheat(anticheat-ul ma scoate de la drag click)
 

 

  1.  

 "te-ai dus pe factions si dupa ai iesit " nu am iesit de pe minecraft ti-am explicat ca ma scos de pe server nu de pe minecraft + nu ai cum sa dai reconnect asa repede mai ales in situatia mea.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...