zreachpvpvadd2 Posted January 9 Share Posted January 9 1.nick:zReach__ 2.numele staffului care te a banat:mariuspresedinte 3.sectiune:survival17 4.detali:deci am primit ban mai de mult pe assassins iar acum peste 2 ore am intrat cu un cont, si mi a dat ban avoid 20 de zile in loc sa mi dea doar 8 ore cat aveam ban!!!!!mi-a dat ban pentru ca roby nu mi a dat unban pe toate conturile i a r vali si hatakeer mi au dat unban doar pe cele care ma joc foarte mult!,am un cont pe zOlaNIno_ care aveam ban 20 de zile adica au uitat sa mi dea unban pe acel cont!,iar mariuspresedinte mi a dat ban crezand ca am 20 de zile ban!! vreau unban!!! 5.dovezi//poze:- 6.martori:- Link to comment Share on other sites More sharing options...
zreachpvpvadd2 Posted January 9 Author Share Posted January 9 o retrag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator HacktorRo Posted January 9 Administrator Share Posted January 9 Reclamatia a fost retrasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts