ImBor3d Posted January 11 Share Posted January 11 MODEL 1. Numele tau din joc:BCZ01 2. Numele jucătorului reclamat:zvolatile 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:ban aiurea 4. Martori:- 5. Sectiune:Assassins 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zV0latile Posted January 11 Share Posted January 11 Salut, ti-ai sters fsutil usn readjournal pentru a nu ti vedea aplicatiile pe care le-ai sters recent, iar pe paladin la inceput scria "Recycle Bin modified after game launch" si cand am intrat la informatii era la 10-15min inainte sa intri pe minecraft. Aici ai filmarea intreaga (https://www.youtube.com/watch?v=Pp8BkcB-SEs). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImBor3d Posted January 11 Author Share Posted January 11 si ai vro dovada ca ce am sters era cheat? + am doar vape v4 care nu mere sa dai inject pe pvplounge Link to comment Share on other sites More sharing options...
zV0latile Posted January 11 Share Posted January 11 Daca nu era niciun cheat nu aveai absolut niciun motiv sa-l stergi, si cu asta am spus tot. Asteptam raspunsul unui manager. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImBor3d Posted January 11 Author Share Posted January 11 (edited) 38 minutes ago, V0latile said: Daca nu era niciun cheat nu aveai absolut niciun motiv sa-l stergi, si cu asta am spus tot. Asteptam raspunsul unui manager. am sters recycle bin inainte sa dau rr la pc edit: propabil ca ar fi aratat in scan ul dela paladin ce cheat era daca era cheat Edited January 11 by ImBor3d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator HacktorRo Posted January 11 Administrator Share Posted January 11 Nu putem permite sa stricam placerea de joc a celorlati playeri membrul staf a luat o deciszie corecta,daca nu era nimic nu aveai motiv sa stergi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts