Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

[Plangere] lla_gt


TMGDany

Recommended Posts

1. Numele tau din joc:TMGDany

2. Numele jucătorului reclamat:lla_gt

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:In functie de fost membru staff, imi cunosc drepturile drept membru, si conform dovezilor pe care am sa le ofer se poate observa ca domnul lla_gt m-a sanctionat pe motivul jignire staff timp de 10 minute , avand in vedere ca eu doar ii pusesem intrebarea "ai floci?" pe donor chat, ceea ce se refera la par, daca ai par, nu conteaza daca asta este in zona intima, deci doresc ca acesta sa fie sanctionat

4. Martori:ReniRo,Omgi6YT,xMateo si mai multi de pe acolo

5. Sectiune:Skyblock

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/145putu

https://imgur.com/a/5xnZalk
Pentru traducere on dex , a cuvantului "Floc"

Link to comment
Share on other sites

Salut TMGDany, in cazul de fata cand m-ai intrebat despre acest lucru m-am simtit destul de jignit, mai ales pentru ca vedeau destul de multi mesajul tau. Mi s-a parut ca iti bateai joc de mine intrebandu-ma acest lucru. Sper ca ti-am raspuns la intrebare.

Uite aici si poza mea https://imgur.com/a/6YXNaCI

Link to comment
Share on other sites

Eu ma simt revoltat pe baza acestui subiect , am vorbit foarte frumos cu tine , intrebandu-te daca ai par , traducerea in dex al cuvantului floc este par.Nu mi se pare ca ma poti sanctiona pe baza acestui motiv, daca ma sanctionai, macar ma sanctionai pentru injosire care este cu totul altceva.Este banal cum incerci sa te scoti din greutati aplicand alte greutati, oricum dovada nu ti-am cerut-o, doresc motivul real de ce mi-ai dat mute , care poate fi din cauza ca ai o problema cu mine deoarece ai mai primit warn-uri din cauza mea in anterior(cel putin asa ar fi trebuit),deci cum se cheama acest lucur?Favorizare.

Link to comment
Share on other sites

Incerc sa iti spun din nou ca nu am nimic cu tine ba din contra pana azi am crezut ca suntem prieteni dar M-AM SIMIT JIGNIT cand m-ai intrebat daca ai par, si stim amandoi partea la care te refereai. Pentru ca nimeni nu foloseste acest cuvant cand se vorbeste de parul din cap.

Link to comment
Share on other sites

In Ialomita, am stat 5 ani si acolo se folosea foarte des floc, si putem spune ca eu am copilarit mai mult la tara , na aia e , Sunt Taran, la tara la parul din cap se spune Floc,dupa cum ti-am spus ma simt foarte revoltat de faptul ca mi-ai dat mute pentru acest lucru, care cu siguranta nu era jignire , mai de graba injosire, dar nici atat deoarece eu doar te-am intrebat daca ai par , ce poate insemna asta, fite ?

Si se poate observa ca mai sus ti-am pus si poza cu dex , ce inseamna floc, par.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...