zreachpvpvadd2 Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 1.nick:zReach__ 2.numele staffului care te a banat:RaphNigga 3.detali:frate daca vezi ca mai am ban o ora pe zReach__ pe contu principal care am luat ban prima data de ce naiba imi dai ban 7 zile??te rog da mi ban axact cat mai am! 4.dovezi//poze:- 5.sectiune:skypvp 6.martori:yslvoid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raph Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 Salut, dupa cum bine stii si tu banul a fost accordat dupa corect. Eram intr-un control nici eu nu realizasem pe moment sa verific mai atent, dar pana la urma ne-am inteles pe sectiune. De preferat cand mai ai ban 1h sau cateva minute sa nu mai intri pe niciun cont pentru a evita problema asta. Zi frumoasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HacktorRo Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 Se pare ca sa rezolvat daca ai alte probleme pe subiectul asta te rog sa imi dai mesaj pe diss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts