EdiVecinu007 Posted January 22 Share Posted January 22 1. Numele tau din joc: KarmaEdiVecinu 2. Numele jucătorului reclamat: SkyBsProz 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Nu fac eu reclamatii de obicei dar asta chiar n-are ce cauta in staff. Am trimis o filmare deoarece un barbat puterin juca cu hack, si dupa i am zis daca ia dat ban apoi imi trimite o poza pe dis cu o alt player banat, si i-am zis daca s a uitat pe filmare si gen pe filmare erau 2 hackeri si el ia dat doar la unu, ori e chior, ori favorizare. 4. Martori: Cristi25 5. Sectiune: BedWars 6. Dovezi - Poze: min 2:12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBsProz Posted January 22 Share Posted January 22 Salut , pe filmare se vede clar ca red are hack dar la green nu este dovada clara dupa am stat spectate pe el si sia dat fly hack , Nu stiu de unde ai scos idea ca favorizez Ai aici dovezile : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator HacktorRo Posted January 22 Administrator Share Posted January 22 Memrul staf a procedat in baza dovezilor nu poate da ban ca ziceti voi s au aratati o filmare, si data viitoare te rog sa ai un limbaj mai educat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts