Gunnerruthy Posted January 23 Share Posted January 23 MODEL 1. Numele tau din joc:Gunnerruthy 2. Numele jucătorului reclamat:Dragos297 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Buna,in jurul orei 13:30,membrul staff Dragos297 mi-a dat mute pentru ca am zis aceasta propozitie "si cu texture pack,mmm",am facut reclamatie pe discord si mi-a zis Daniel_M_D ca trebuia sa imi dea averizare,nu mute,pentru ca nu era scris "mm",era scris "mmm" 4. Martori:oameni de pe sectiune 5. Sectiune:Skypvp 6. Dovezi - Poze:Nu stiu sa trimit dar pot arata pe discord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos297 Posted January 23 Share Posted January 23 Salut,Gunnerruthy eu ti-am dat mute deoarece si in regulament scrie ca nu ai voie sa injuri cum ar fi cenzura. Dovada MC: Dovada regulament: https://imgur.com/p2KYLZb Zi faina!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator HacktorRo Posted January 25 Administrator Share Posted January 25 Membrul staf a sanctionat conform regulamentului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts