EdiVecinu007 Posted January 23 Share Posted January 23 1. Numele tau din joc: KarmaEdiVecinu 2. Numele jucătorului reclamat: SkyBsProz 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Toxic cu playerii. 4. Martori: nu 5. Sectiune: skypvp 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBsProz Posted January 24 Share Posted January 24 Salut Edi , stiu ca ma urasti si astea dar 1. Noob nu este toxicitate, inseamna incepator 2. Pe SkyPvP nu sunt staff , sunt staff numai pe BedWars Sper ca te ai lamurit , o zi buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdiVecinu007 Posted January 24 Author Share Posted January 24 Sunt foarte sigur ca nu mi-ai zis "noob" in sensu incepator, deoarece eu nu prea is incepator ca sa stii, plus de asta chiar daca esti staff pe o sectiune, asta nu inseamna ca poti incalca regulamentu pe alta, am vorbit si cu un leader si a zis ca se sanctioneaza, si n am nmk cu tine doar ca pe discord faci urat, urat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBsProz Posted January 24 Share Posted January 24 Bro , noob inseamna incepator nu inseamna alceva si nu am incalcat regulamentu , si tu imi tot zici ca nu merit staff si ca sunt cel ma rau staff 😑 , tu vrei numa sa ma scoti din staff pentru ca nu am sanctionat pe respectivul hacker din videoul tau dar lam prins dupa cu fly . Si te rog sa te calmezi si cu limbajul https://imgur.com/a/vrAMxSU Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdiVecinu007 Posted January 24 Author Share Posted January 24 Noob are 2 intelesuri, noob adica slab, sau noob incepato tu m-ai facut slab, adica cum pot fi incepator pe skypvp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator HacktorRo Posted January 25 Administrator Share Posted January 25 Membrul staf va fi sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts