zreachpvpvadd2 Posted January 25 Share Posted January 25 1.nick;zReach__ 2.numele staffului care te a banat:flyscar 3.detali:am iesit din combat omule ce nu intelegi am iesit din combat si am dat spawn rpd tu chiar vrei sa ti iei down!? serios vb nu am facut nici un bug esti normal!?? 4.sectiune;survival1 17 6.poze//dovezi:- 7.martori:- Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLYscar Posted January 25 Share Posted January 25 Buna Pe Filmare Se Vede ca ai dat leave in combat ca te a tinut Tiger Si Nu Merge poza Link to comment Share on other sites More sharing options...
zreachpvpvadd2 Posted January 25 Author Share Posted January 25 eu atat iti spun daca vrei sa iei un warn dami unban,explica mi si mie de ce imi dai ban degeaba cand nici macar nu mi ai prins o sageata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator HacktorRo Posted January 26 Administrator Share Posted January 26 Flyscar sa pui te rog si filmarea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator HacktorRo Posted January 27 Administrator Share Posted January 27 Nu sunt dovezi pentru a lua o decizie,si te rog sa nu mai ameninti prin intermediul acestui chat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts