TudorCNT Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 1. Numele tau din joc: JoeDadddyFatty 2. Numele jucătorului reclamat: Bobbb__ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Incepem prin a spune ca ar trebuii sa va schimbati oamenii care au acces la controale, sa puneti si voi oameni capabili, care stiu sa verifice, si nu pierd timpul amandurora. Bun, deci Bob, baiatu asta dupa o lunga verificare, s-a decis si el sa-mi deschida lghubu, si aveam bind pentru cs/valo pe space pentru bhop, omu vazand ca am numele macro la asta, imi zice ca am ban, vara sa verifice ce este, REPET FARA SA VERIFICE. Accept si de la cineva mai superior, sau cineva direct cu paladin sau orice alt program, ca sa nu ne pierdem timpul. 4. Martori: - 5. Sectiune: Assassins. 6. Dovezi - Poze: (screenshot) si dovada video ce era mai exact acel "macro" (video). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobbb Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 am observat ca am gresit si ai primit unban dupa 5 min :Dgreseala mea ca nu am verificat, scuze. Spoiler Quote ce e asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNipeR47 Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Salut, membrul staff va fi sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts