AlexDavid2000 Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 username: AlexDavid2000 email: [email protected] discord: AlexDavid#7307 varsta: 22 Salut, Am cumparat si eu anul trecut un grad de ultra, ulterior la un giveaway am mai castigat acelasi grad si vorbind cu robi l-am transformat in hero, acum dupa jumatate de an am intrat iar pe server dar m am trezit fara nimic, probabil wipe-ul le-a resetat, as dori si eu recurerarea gradului. Daca nu se poate hero, macar ultra, ce am achizitionat, cumparasem si fly la inceput dar nu ma mai intereseaza din moment ce gradul hero/ultra au inclus future-ul. Am lasat atasat dovada mai jos: (am si conversatia cu robi de cand am transformat gradele de ultra in hero dar am zis sa nu o pun pe forum fara acordul lui) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanculetz Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 O sa rezolvam treaba asta in ticketul pe care l ai facut pe discord !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts