r0b1x Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 1. Numele tau din joc:TIGER_ 2. Numele jucătorului reclamat:Dragoos si m6cincipean 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Dragoos a incercat sa imi dea trap de 2 ori, m6cinci pe an a abuzat de /v si a omorat un teammate de am meu cu crystale in timp ce era pe /v 4. Martori:zReach__ 5. Sectiune: 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmidosLodoiSoloss Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Salut, nu am fost eu, multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0b1x Posted February 2, 2022 Author Share Posted February 2, 2022 2 minutes ago, AmidosLodoiSoloss said: Salut, nu am fost eu, multumesc! bda ai fost tu am filmare si dovada se va uita si hacktor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragosica Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Salut, Idea e ca , nu am abuzat nici trap nu a fost ala a fost un war si nici macar nu am dat tpa here sau ti-am zis sa dai tpa deci nu e trap, Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HacktorRo Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Din dovada nu vad tentativa de trap daca ai dovezi mai bune te rog sa mi le dai in privat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts