Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie - Bobbb__

TudorCNT

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: JoeDadddyFatty

2. Numele jucătorului reclamat: Bobbb__

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Buuun, baiatu asta chiar si-o cauta grav si crede el ca isi permite orice cu oricine, uite ca nu e asa. In primele dovezi, o sa se observe foarte bine ca face un abuz mare de grad, da ban la un alt membru staff (fara sa se vada pe chat), iar dupa se vede cum ii da unban. In urmatoarele dovezi se vede cum isi ia aere de superioritate cu mine, si nu doar cu mine, nu am mai facut screenshot la celelalte dovezi, dar nu e prima data:)) Cand mi-a fost acordat banul pentru "REFUZ CONTROL" nu pentru hack, am primit unban, dar se vede in dovezi cum zice "crezi ca nu am facut-o intentionat", iarasi un abuz de grad. Tot in urmatoarele dovezi se poate observa cum ma ameninta, regulamentul zice clar ceva, ca nu ai voie sa ameninti. (un grad superior mi-a raspuns la reclamatia trecuta si mi-a zis ca a fost sanctionat, iar el zice ca nu a primit nimic.)

4. Martori: - 

5. Sectiune: Assassins/SkyPvP

6. Dovezi - Poze: Aici este primul abuz, (assassins), celelalte dovezi, cea cu amenintarea (skypvp1), un fel de abuz, staff managerul considera ce e (skypvp2), si aici se vede perfect cum un staff imi raspunde la reclamatie si se vede ca va fi sanctionat (forum)

CELE DIN PARANTEZA SUNT DOVEZILE.

salut, 

o sa o iau treptat pe ceea ce ai zis:)))

1.abuzurile cu sqmrL , nu stiu ce te deranjeaza pe tine ca i-am dat unban la sqmrL atata timp cat si yasuo stie si sqmrL a fost de acord, pentru ca se buguise pe assassins si trebuia sa rezolv cu el prin ,,debug,,

Nu stiu cum te a deranjat pe tine asta dar ok

2.Nu inteleg ce aere de superioritate mi am luat atata timp cat tu te frustrezi dupa fiecare ban  luat si ma injuri pe discord si acum te dai mare.victima?:)))si tot eu am aere..da , cum ai vrea sa ma comport cu tine? Sa ma prefac ca imi esti prieten?:))

3."crezi ca nu am facut o intentionat"

Pai crezi ca ti am dat ban ca nu am fost sigur pe mine in acel moment?:))așa cum am spus si in reclamatia aceea,a fost o greseala care s a indreptat dupa 5-10 minute. Nu s a inteles bine ca ti am dat ban atunci intentionat pentru ca eram sigur pe mine inainte de a ma uita iar pe filmare?=)

4. Nu inteleg cum se face că la fiecare reclamatie te dai victima si nu stii de gluma nici asupra altor membrii cum a fost cea cu toekyo, nu m-am inteles cu baiatul si  acum suntem ok, e o poveste mai lunga. Asta a fost tot, nu te mai da victimă ca nu ești.

5.am zis ca nu am primit warn.

Dar ce ai vrea, sa iti zic ce se intampla in confa staff? Sau ce sanctiuni primesc?asta e strict pt. Staff si e normal sa nu te intereseze si sa zic asa ceva ca sa incetezi.

6. si ca sa nu se inteleaga gresit, ti-am zis ca plangi cand te iau la controale pentru ca , chiar tu ai spus ca ,,plang cand ma iei la controale si ca nu ai timp de mine.

Bafta:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...