ndrei Posted February 5 Share Posted February 5 1. Numele tau din joc:ndrei 2. Numele jucătorului reclamat:ReniRo_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Ca cica am stat ati (afk mining)mama a venit pana la mine in camera ca ea nu vedea ceva de la un balsam sampon ce era el si țineam clicku apăsat si practic imi mina si dupa ce i am citit lu mama imi scrie ca am jail am întrebat dc si imi spune reni ca mi a dat deoarece cică am fost afk mining desi vedeti mai sus ca nu am fost 4. Martori:idk 5. Sectiune:skyblock 6. Dovezi - Poze: Nu ma lasa sa pun aici dar va dau pe dis dacă doriți Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReniRo Posted February 5 Share Posted February 5 Salut ndrei! Iti multumesc de reclamatie ca vreau sa-ti demonstrez "de ce ti-am dat jail": 1. Prima abatere- Kick 2. A doua abatere- Kick 3. A treia abatere cum spune regulamentul "AFK-MINING ----> Kick, iar la a 3-a abatere, JAIL 30 de minute" Seara buna in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted February 8 Admin Share Posted February 8 Ai fost sanctionat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts