Arkuross Posted February 8 Share Posted February 8 MODEL 1. Numele tau din joc: Arkuross 2. Numele jucătorului reclamat: DragoOS 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Nu este atent la chat, AmM0our_ a zis "coaie" si Dragos il a avertizat Si dupa ii am spus de ce nu esti atent la chat Dragos? si a zis ca el a intrat acum pe server. dar el a scris sub injuratura. + ca a facut spam-avoid peste patru caractere si ii a acordat avertizment 4. Martori: Eu 5. Sectiune: Survival.1.17.1 6. Dovezi - Poze: Scuze am pus de 2 ori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragosica Posted February 8 Share Posted February 8 Salut Carlo, eu abia intrasem, poti intreba un manager sa se uite in logs, dupa un prieten mi-a dat dovada si player AmM0our_ a fost sanctionat. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator HacktorRo Posted February 10 Administrator Share Posted February 10 Membrul staff a procedat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts