6Carlos9 Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 MODEL 1. Numele tau din joc: Arkuross 2. Numele jucătorului reclamat: DragoOS 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Nu este atent la chat, AmM0our_ a zis "coaie" si Dragos il a avertizat Si dupa ii am spus de ce nu esti atent la chat Dragos? si a zis ca el a intrat acum pe server. dar el a scris sub injuratura. + ca a facut spam-avoid peste patru caractere si ii a acordat avertizment 4. Martori: Eu 5. Sectiune: Survival.1.17.1 6. Dovezi - Poze: Scuze am pus de 2 ori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragosica Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Salut Carlo, eu abia intrasem, poti intreba un manager sa se uite in logs, dupa un prieten mi-a dat dovada si player AmM0our_ a fost sanctionat. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
HacktorRo Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Membrul staff a procedat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts