Arkuross Posted February 8 Share Posted February 8 MODEL 1. Numele tau din joc: Arkuross 2. Numele jucătorului reclamat: Adndv__ si DragoOS 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Nu stiu regulamentul, NNolife_ a spus pe chat un nume de Hack pe chat "Sigma" si Adndv__ si DragoOS au acordat mute pentru spam-avoid ca playerul respectiv a facut spam-avoid + in niciun caz nu au dat ban pentru "promovare hack" Quote 6.13 Orice promovare de HACKING (învățare modalități de bypass, ascundere cheat, etc) va fi penalizată drastic. BAN intre 7 si 14 zile 4. Martori: Eu 5. Sectiune: Survival 1.17.1 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNoLife Posted February 8 Share Posted February 8 aia nu i promovare la hack bosule. doar l am intrebat daca ii permis sigma pe server, si a raspuns ca nu si gata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkuross Posted February 8 Author Share Posted February 8 Ai spus nume de hack pe server, din cate stiu nu este permis deloc nici prin intrebare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adndv Posted February 8 Share Posted February 8 salutare @Arkuross ^^, motivul sanctiunii a fost spam avoid, uite si dovada! https://imgur.com/a/JOx9J8M din cite poti vedea NNolife__ a facut spam-avoid, asa ca a fost sanctionat conform regulamentului! iti urez o seara buna -----𝒮𝓊𝓇𝓋𝒾𝓋𝒶𝓁 𝟣.𝟣𝟩----- 𝑀𝒪𝒟𝐸𝑅𝒜𝒯𝒪𝑅 𝒜𝒹𝓃𝒹𝓋__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragosica Posted February 8 Share Posted February 8 Salut arkuross nu eu am sanctionat eram si nesigur daca e sau nu promovare sau e o intrebare Multumesc ! O seara faina. -(a fost sanctionat de alt membru staff) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkuross Posted February 8 Author Share Posted February 8 @Adndv Am inteles ca a facut spam-avoid dar nu pentru asta ti am facut reclamatia, v am facut reclama fiindca nu stii regulamentul daca nu stiai " ori ce nume de hack pronuntat pe chat" este banat intre 7-14 zile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator HacktorRo Posted February 10 Administrator Share Posted February 10 Ai fost sanctionat corect si puteai sa primesti si ban pentru reclama deoarece noi nu promovam hack sau alte nume de genul pe chat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts