Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

reclamatie TMGDany Mute degeaba


CelalaltCelalalt

Recommended Posts

Citat

1. Numele tau din joc: CelalaltCelalalt

2. Numele jucătorului reclamat: TMGDany

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Mute aiurea ( repetate Ori)

4. Martori: Kronoss

5. Sectiune: Mute 15 minute ( injosire staff)

6. Dovezi - Poze: 

https://imgur.com/uWxA8C3 Video

 

https://imgur.com/undefined Poza pentru ce am loat mute si cand

Alte comentari 7 : Eram cu un prieten pe discord voice ( Kronoss ) si lucram la ferma de melon pe cand ne a asaltat 2 admini cu /v si /tp pe insula cu toate ca am avut insula pe lock tot au venit si au inceput sa ne acuze ca producem lag cu ferma de melon si sa ne ameninte ... cu toate ca o facut stalking si o vorbit gura fara el eu nici macar nu am puso in functiune ferm am videoclip cum demonstreaza asta ferma nici macar nu era functionabila si deja or spus ca face lag si ca am ( 100 ) de hoppere pe insula cand eu  nici macar nu am limita de hopere facuta de 100  am doar (35) si am puse 10 pe toata insula asa ca va rog nu mai faceti stalking si nu mai vorbiti fara noima ... Va multumesc

 

 

Link to comment
Share on other sites

Saluut CelalaltCelalalt!!

O sa raspund la aceasta reclamatie pentru ca pe mine m ai ,,jignit'' nu e deloc un mute dat aiurea, te luai in gura cu staff ul aiurea fiind foarte toxic si te am iertat de foarte multe ori iar acum ai tupeul sa faci si reclamatie,iti recomand sa iti revizuiesti comportamentul si sa lasi toxicitatea.

Ceea ce ai facut tu acum este mai mult un post hunt si mai vreau sa spun ca de fiecare data te iei de staff si ii amenenti cu reclamatii.

Seara frumoasa iti doresc!!   

 

                                               

                                                                                                              ( Martori la injosiri si la comportamentul tau - Eu, TimoteiYT, TMGDany, ashrak )

                                                                                                         

Link to comment
Share on other sites

In dovada mea https://imgur.com/a/Zu36brS se observa cum ai injosit adminii spunand ca acestia se iau doar dupa reguli, si nu era prima data, ti-ai mai batut joc de personalul staff de vreo 2-3 ori inainte sa iti dau mute, ba chiar i-ai amenintat si ca daca ii zici lu Hacktor.In dovada se mai poate observa si Timotei care zicea durata de timp deci putea confirma ca ai injosit staff-ul, Lophee mai sus a zis cum l-ai jignit, iar ashrak care mai era on daca il intrebi va zice exact acelasi lucru, ca te-am sanctionat corect.Deci te rog sa nu mai fii toxic.

Link to comment
Share on other sites

  • Global Moderator

Salut  CelalaltCelalalt, strict din punctul de vedere al reclamatiei ai fost sanctionat corect avand in vedere  comportamentul recarcitrant si tot odata micile jigniri la adresa cadrului staff. In acelasi timp te-am inteles si pe tine si subiectul problemei si am avut o discutie si cu cei 2 membrii staff. In cazul in care doresti dovezi suplimentare ma poti contacta (Hatake#6823)
:respins:
:tc:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...