AmidosLodoiSoloss Posted February 13 Share Posted February 13 1. Numele tau din joc:M6CinciPeAn 2. Numele jucătorului reclamat:SyNtAxY 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Imi da mute fara avert cnv a zis sveps si eu am zis cu ma-ta 0 avert 4. Martori:DragoOS 5. Sectiune:Survival epic 1.17.1 6.Dovezi-poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SyNtAxY123123123 Posted February 14 Share Posted February 14 Buna, @AmidosLodoiSoloss. Imi pare rau ca ti-am creat aceasta nefericire, dar din pacate, nu se da AVERITZARE cand vorbesti cu cuvantul "ma-ta" in chat. Se considera ca si limbaj, iar la limbaj nu se avertizeaza deloc. Iti multumesc ca ai inteles. -SyNtAxY777- Link to comment Share on other sites More sharing options...
SyNtAxY123123123 Posted February 14 Share Posted February 14 2 hours ago, SyNtAxY123123123 said: Buna, @AmidosLodoiSoloss. Imi pare rau ca ti-am creat aceasta nefericire, dar din pacate, nu se da AVERITZARE cand vorbesti cu cuvantul "ma-ta" in chat. Se considera ca si limbaj, iar la limbaj nu se avertizeaza deloc. Iti multumesc ca ai inteles. Dovezi:https://imgur.com/a/VYHhFTT -SyNtAxY777- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator Hatakeer Posted February 14 Global Moderator Share Posted February 14 Membrul staff va fi sanctionat pentru dovezi insuficiente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts