Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie BiaBia1234


NNoLife

Recommended Posts

MODEL

1. Numele tau din joc: NNoLife_ 

2. Numele jucătorului reclamat: BiaBia1234

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Deci tot eu primesc ban pt motivul /ac inutil  si tot ea imi zice numele pe chat, si daca imi raspundeti cu raspunsul nu trebuia sa i raspunzi nu ai cum sa nu i raspuns cat timp iti zice ca reclamatie se fac pe forum din moment ce doar am dorit sa vorbesc cu dany. Plus ca o mai si strig de vre o 3 ori pe chat sa mi raspunda la o intrebare ok ma urasti cat ma urasti dar mai da o drq de treaba  macar raspundei la omu ala pe chat si la altu ii raspunde instant, nici asta nu i favorizare?? 

4. Martori:  ImOnly

5. Sectiune:  skyblock

6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/Hkd6l6E  N am mai prins chatu si cand am strigat o de 3 ori pe chat.

Link to comment
Share on other sites

     Buna, @NNoLife!

     Vreau sa incep prin a-ti multumi pentru reclamatia facuta.

     In primul rand, o sa atasez regula pe baza careia te-am sanctionat:

Imagine

     Vreau sa explic mai intai prima parte a reclamatiei, adica, "Deci tot eu primesc ban pt motivul /ac inutil  si tot ea imi zice numele pe chat, si daca imi raspundeti cu raspunsul nu trebuia sa i raspunzi nu ai cum sa nu i raspuns cat timp iti zice ca reclamatie se fac pe forum din moment ce doar am dorit sa vorbesc cu dany. ". In dovezile tale, se observa destul de clar cum ai primit ban dupa ce ai scris pe ./helpop (./ac) "ce reclamatie visezi puiu". Inainte de a lua acest ban, ai bai abuzat de aceasta comanda cat timp aveai mute. Atasez dovezile:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

      In dovezile atasate de mine mai sus, se vede destul de clar cum te am avertizat prima data pentru a nu scrie pe ac inutil. Ca si membru staff nu sunt obligata sa-mi chem colegii pe minecraft cand au altii chef. Era ora 23 si probabil acesta dormea si nu voiam sa il deranjez. Inainte de primul kick, se vede cum injurai pe ac pentru aceasta chestie. Ca si fost membru staff, sti destul de clar ca il gasesti pe discord pe serverul mare Addicted 2. In urma celor spuse de tine, ti-am dat kick. Dupa ce ai reintrat pe sectiune, iar incepi a scrie pe ./ac sa ii spun lui dany, eu raspunzandu-ti inca de prima data ca nu stiu de ce ai primit mute, din moment de nu a fost de la mine. Te-am mai avertizat inca o data sa nu mai scri, acorzandu-ti o sansa, adica, nu ti-am dat ban direct asa cum trebuia defapt. Dupa ce ti am raspuns la intrebare, ma iei pe ./ac cu "ce reclamatie visezi puiu". Se vede destul de clar ca nu mi-ai raspuns la ceea ce defapt spusesem eu ci doar voiai sa accentuezi "misto-ul" pe care il faci de fiecare data cand intrii pe sectiune iar eu sunt on. In cele din urma, dupa aceea ti-m acordat ban-ul.

     In a doua parte a reclamatiei tale, spui ca: " Plus ca o mai si strig de vre o 3 ori pe chat sa mi raspunda la o intrebare ok ma urasti cat ma urasti dar mai da o drq de treaba  macar raspundei la omu ala pe chat si la altu ii raspunde instant, nici asta nu i favorizare?? ". As dori sa vad dovezile tale in care "nu raspund" intrebarilor care au legatura cu sectiunea, intrebari la care sunt obligata sa raspund. Am sa atasez din nou cateva dovezi care afirma faptul ca intrebarilor legate cu sectiunea care mi-au fost adresate de catre tine, au primit raspuns, evident, de la mine:

Imagine

     Totusi, ai dreptate. Nu ti-am raspuns la fiecare mesaj din simplul fapt ca nu sunt obligata sa raspund frustrarilor nimanui. Atasez iarasi dovada:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

     In dovezile de mai sus, se vede destul de clar cum te frustrezi si faci glume proaste si lisite de bun simt ("fara degeaba, scuza-mi-l").

     In concluzie, eu cred ca am procedat corect in ambele situatii. Astept raspunsul managerilor in legatura cu acest raspuns si corectitudinea sanctiunii. Iti urez o zi frumoasa in continuare!

P.S. Imi cer scuze managerilor pentru continutul amplu al raspunsului.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

 tot tu imi zici numele pe chat si tot eu vreau sa fac misto? pentru ca ti am raspuns la intrebare cat timp am avut mute si n am avut alt undeva sa scriu inafara de /helpop, unde ai fi vrut sa ti raspund doamna draga?  Daca tot ai pus dovezile cand mi ai raspuns la o intrebare banala dc n ai mai pus si dovezile cand te-am strigat de 3 ori pe chat plus ca trebuia sa mi dai mute cand am facut acele "glume proaste" nu sa stai si sa ma ignori. Mai nou un staff mai bine ignora un jucator decat sa i dea mute, asta sa inteleg? Si in plus in toata conversatia mea cu tmgdany n am zis nimic de reclamatie si tu aduci dintr-o data subiectu de reclamatie. 

Link to comment
Share on other sites

  • Global Moderator

Ai fost sanctionat corect deoarece: limbajul pe ./ac nu e permis de nici o culoare, desi ti-a fost permis sa scrii pe ./ac pentru a pune anumite intrebari, spam avoid-ul nu e permis si pe langa asta si replicile cu "puiu", "iubire" sau altele pot deranja.

:respins:
:tc:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...