Nelucu Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 1. Numele tau din joc:Nelucu 2. Numele jucătorului reclamat:Adnvd__ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Am luat jail pentru team 5 , noi nu ne bateam intre noi , nu dadeam unu in altu si nu se considera team 5 am mai avut o situatie asemanatoare si eu si freakimaru 4. Martori:chatul 5. Sectiune:Survival 1.17 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/xMWvpfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adndv Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 --no comments-- -----𝒮𝓊𝓇𝓋𝒾𝓋𝒶𝓁 𝟣.𝟣𝟩----- 𝓐𝓓𝓜𝓘𝓝 𝒜𝒹𝓃𝒹𝓋__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelucu Posted February 20, 2022 Author Share Posted February 20, 2022 (edited) Salut , noi nu ne bateam , nu inseamna ca daca nu dau in cineva suntem team , poate nu dau in el ca mi e mila sau ceva de genu , sau poate nu are rost sa dau in el ca il bat , nu se considera team aici! , Apropo de cand e voie sa abuzezi de /tp fara sa zica ca poti sa dai tp si de cand ai voie cu /v la pvp? sa fure itm dragos nu? nu are voie ! Edited February 20, 2022 by Nelucu am uitat sa scriu ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatakeer Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Membrul staff va fi sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts