AvalancheiZHIGH Posted February 25 Share Posted February 25 Va salut cu deosebita placere. Astazi m-am decis sa imi postez toate lucrarile mele (cele care nu au o reclama pe ele si cele pe care inca le gasesc) inca de cand m-am apucat de photoshop. Stiu ca inca am foarte multe de invatat si ca nu sunt atat de talentat dar hei... asta nu se va schimba niciodata pentru ca sunt destul de satisfacut cu ce pot face momentan. Cateva gif-uri cu blur... (Pe vremea cand au fost facute se considera ca e greu sa pui blur pe un gif) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AvalancheiZHIGH Posted February 25 Author Share Posted February 25 Noutati: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted February 26 Share Posted February 26 Niste lucrari frumoase, imi plac Felicitari. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
canasuperxdD Posted February 26 Share Posted February 26 Foarte frumos si chiar vreau urmatoarea mea semnatura sa fie facuta de tine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aceu Posted February 26 Share Posted February 26 Lucrări reușite dar din punct de vedere genul de Creații se găsesc la majoritatea “Designerii-lor” din România dacă ai stat sa te uiți la majoritatea portofoliilor de aici toate sunt asemănătoare cu ale tale, asta însemnând “Photoshop Beginner ”, îți recomand sa renunți sa lucrezi cu Photoshop și sa începi sa lucrezi cu CorelDraw. Ai creativitate nimic rău de spus, dar ai putea sa faci mai mult decât atâta și crede-m-a ca Photoshop te limitează. “No offense, that's just my opinion!” 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AvalancheiZHIGH Posted March 3 Author Share Posted March 3 (edited) Edited March 3 by AvalancheiZHIGH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts