Giorgian123 Posted March 2 Share Posted March 2 1. Numele tau din joc: giorgian123 2. Numele jucătorului reclamat: stophacking 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Salut, am spus donati donati sugus sa mancati, prin sugus m am referit la bomboanele sugus si nuj dc el mi a dat mute pt cenzura, nu cred ca este normal si doresc ca membrul staff sa fie sanctionat 4. Martori:5ThG 5. Sectiune: Survival 1.18 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmidosLodoiSoloss Posted March 2 Share Posted March 2 Salut, Giorgian, sugus se refera si la un limbaj si am crezut ca a i facut limbaj, ms de intelegere! Cu Drag, StopHacking 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgian123 Posted March 2 Author Share Posted March 2 Nu m am referit la acel cuvânt, tu ești mai mic da când eram și eu mai mic erau bomboanele sugus și n am zis sa sugus, am precizat, să mâncați sugus adică bomboanele sugus chiar îmi pare rău de ce a ajuns stafful 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator Hatakeer Posted March 4 Global Moderator Share Posted March 4 Membrul staff va fi sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts