Giorgian123 Posted March 11 Share Posted March 11 1. Numele tau din joc: giorgian123 2. Numele jucătorului reclamat: adndv__ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Salut, acest operator nu facea nmk si niste oameni se certau pe chat si stiu ca se lua mute pt acest lucru, si se certau pt ca isi faceau griff uri si se jigneau, si acest operator nu facea nmk, ba din contra imi zicea ca are trb si nu poate, si cand i am explicat ca trb sa dea mute pt cearta mi a dat mute numai mie pt frustrare.. 4. Martori:5thg 5. Sectiune: survival 1.17 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adndv Posted March 11 Share Posted March 11 salut @Giorgian123 sunt un om ca toti ceilalti si am momentele mele in care sunt ocupat si nu pot fi foarte activ pe chat, am observat cearta aia, si nu era cine stie ce cearta, plus, ti-am zis ... am treaba, ce ma iei pe sus cu "esti staff, trebuie sa ai grija de chat" , da , sunt staff...dar asta nu inseamna ca nu am voie sa fiu si eu ocupat putin cu treburile mele , nu puteam trage multa atentie la chat, si fiind constient ca nu pot fi foarte activ pe chat, am cerut ajutor si am rugat pe ceilalti membrii staff sa intre pe sectiune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgian123 Posted March 11 Author Share Posted March 11 @Adndv, un staff trb sa aibă grijă de chat și tot și după de treburile proprii, mai ales că erai singurul staff de pe secțiune, spor.🐤 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adndv Posted March 11 Share Posted March 11 sunt un player ca toti ceilalti! am dreptul sa fiu ocupat cu treburile mele personale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator Hatakeer Posted March 11 Global Moderator Share Posted March 11 Membrul staff va fi sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts