ImDefinition Posted March 16 Share Posted March 16 (edited) 1. Numele tau din joc:ImDefinition 2. Numele jucătorului reclamat:MaruscaJr 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:a abuzat gradul de Helper. MaruscaJr a murit de la Dariu_S, l-a acuzat de hack respectiv Reach, el a zis ca are filmare si dupa i-a dat jail [ Eu am fost de multe ori helper pe anumite server e si eram invatat sa chem un membru staff cu grad mai mare ca sa rezolve problema, dar nush cum se face aici] 4. Martori:publicAgent_ , hornoc si Garfieldut3 5. Sectiune:Factions 6. Dovezi - Poze: Edited March 16 by ImDefinition Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marusca Posted March 16 Share Posted March 16 1. Am voie sa dau jail 2.A primit unjail după ce m am sfătuit cu cineva care chiar știe ce e hack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy12345 Posted March 16 Share Posted March 16 ImDefiniton a facut cererea la misto, cel putin asa ne-a spus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator Hatakeer Posted March 17 Global Moderator Share Posted March 17 Playerul a fost eliberat intr-un timp scurt deoarece membrul staff si-a detectat greseala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts