Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie Henika


KillDark88

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: Dark_Dragon88

2. Numele jucătorului reclamat: Henika

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Team cu jucatorii ca supreme , impreuna cu a1xplay si vrea sa ia is top 3. Are 60mil din eco give care le da la tot serverul stricand economia , nu are nici un fel de ferma pe insula la care sa faca bani . Mie imi ia cel putin o sapt sa fac 60mil cu cele mai mari ferme din tot serverul si vine henika si strica toata economia si sb u.    In prima poza dovada ca face team cu jucatorii ca supreme , a doua poza ca are bani din eco give si da la altii (a1xplay) . In poza 3 avem un hopper collector vandut de ea , mai are unu pe is... repet ca saptamana trecuta nu era in baltop si nu avea nici un hopper collector. In poza 4-5 vedem ca are foarte mici ferme , spre deosebire de ale mele care is de 100 de ori mai mari si fac mai lent banii.

4. Martori: TmgDany , Noodlx , MrBogdanYT

5. Sectiune: skyblock

6. Dovezi - Poze:          https://imgur.com/a/AEdO3Xm            https://imgur.com/a/JyAu77J

Link to comment
Share on other sites

În primul rand ,  Am vorbit cu Timotei,Hacktor și au zis ca am voie sa fac team cu cine vreau, 

În al 2 lea rand  nu jucam la top   toate ore urile pe care le farmam le strângem și le vindem 

,și în al 3 Lea rand. N am bani din eco, strâng bani de când era coinflipul îți poate confirma Kocainn/ReniRo_.  Dacă mai ai ceva de spus te rog în dm. 

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Avand gamemode nu ai voie sa faci team cu jucatorii sa iti pui tie si la altii lvl din gm , punand chestii scumpe din gm la altii pe is . Ti-a explicat si hacktor ca nu ai voie team cu playerii avand gm (tu fiind on) . In aceasta luna ai schimbat deja a 3-a insula , faci ferme de cactus deja pe a 3-a insula astfel stricand economia . Stiu ca nu pot lua itemele tale puse din gm dar  tu faci ferme la altii stricand economia si vinzi hopper collectore luate de nush unde, dar sigur nu is cumparate de pe hopper store , pentru a le vinde team ului meu pe bani. Inca un moment , cum explici ca ai dat un cap de dragon la un player luat de nush de unde?      

 

Edited by KillDark88
Link to comment
Share on other sites

  • Global Moderator

Membrul staff nu are acces la eco si nici un alt membru nu la sponsorizat. Dovezile aduse de tine sunt incomplete astfel nu pot deduce ca Henika ar fi facut ceva.

:tc:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...