XxEduardxX5 Posted March 19 Share Posted March 19 1. Numele tau din joc:XEddy 2. Numele jucătorului reclamat:Henika 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:imi da mute pt ca am zis o mapa de pe cs cu motivul "promovare hack" la asta m am referit https://counterstrike.fandom.com/wiki/Category:Defusal_Group_Sigma 4. Martori:IacobCristian 5. Sectiune:SkyBlock 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuntRaul Posted March 19 Share Posted March 19 Aseară. Tu cu iacobcristian vorbeați de tot felul de hackeri și site uri Gore., oi fi zis tu mapa de cs. Dar în pv de ce ai zis hack, și apoi a început iacob sa scrie toate hackurile pe care le știe. , v am sancționat ușor pentru ca , nu cred ca a-ți vrea ban o săptămână. Pentru ca promovați un banal hack pentru minecraft. Sincer .. și nu contează dacă e în msg , tot promovare se pune și poți fi sancționat . Dacă ai neînțelegeri te rog mesaj pe discord Henika#3326 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator Hatakeer Posted March 30 Global Moderator Share Posted March 30 Henika nu mai face parte din staff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts