davidutdragut Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Salut! nume joc:mauecmecher numele celui reclamat:Canasuperxd "MI-am luat ban pe nedrept,stateam la fermamea de endermani(mi-am facut-o recent),iar cand colo ma trezesc cu ban de la ea/el reason hack Fara sa precizeze ce fel de hack L-am/Am intrebat(o) pe el/ea ce fel de hack si a zis kill aura pai normal daca stam sa o luam logic endermani cad de la o inaltime mare si isi iau damage nu? si isi iau oneshot Va rog explicati-mi de ce cana i-a dat ban martori:davidutdragut sectiune:Survival Epic Link to comment Share on other sites More sharing options...
canasuperxdD Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Propun warn pe forum pentru aceste multiple reclamtii fara un model respectat, refuz sa raspund unui asemenea player sau măcar ajutati-l sa faca o reclamatie cum trebuie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Salut, cum ti am spus si la celelalte reclamatii, ai de respectat un model. Vei fi sanctionat pe forum din cauza posturilor multiple asupra unui membru staff in mai putin 24h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts