Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

[Reclamație] AndreiFnaf11


FlorynAs

Recommended Posts

1. Numele tau din joc:FlorynAs

2. Numele jucătorului reclamat: AndreiFnaf11

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Îmi teleportează fără motiv conturile la spawn în mod repetat. Dacă el zice că nu este așa îl rog să pună dovada pt care mi-a dat teleport la Spawn in poza de mai jos când la prins în fapt.

4. Martori: davidutdragut și restul secțiunii on la acea oră care se vede in ss

5. Sectiune: Survival Epic

6. Dovezi - Poze: Aveți mai jos poza clară când am reușit să îl prind in fapt îl rog să pună duvada cu ora exactă din ss.

https://imgur.com/a/iKDonM2

 

Link to comment
Share on other sites

După cum se poate vedea și din filmarea ta niciun cont nu era in modul afk te rog să îmi justifici pentru ce motiv mi-ai teleportat conturile la spawn.

Link to comment
Share on other sites

Pai avand in vedere cum ai vazut si tu, te misti faci piruete etc etc este teoretic si practic imposibil sa fi declarat de catre joc "AFK" . Procedura mea sa determin daca esti afk a fost scriind tie in MSG sa te intreb daca esti la calculator. Este un anumit timer pana te pune afk si cum am scris mai sus, tu te misti faci piruete etc este practic si teoretic imposibil sa te puna jocul afk. Deoarece nu ai raspuns la mesajele mele avand in vedere ca te-am spamat putin am declarat ca esti afk asa ca ti am dat spawn. Seara/Zi faina

Link to comment
Share on other sites

  • Global Moderator

Avand in vedere ca nu ai raspuns la insistenta staff-ului acesta a procedat corect. Odata ce staff-ul te solicita pe msg este de a detecta daca ai sau nu macro, raspunsul tau este crucial pentru a nu risca ban/spawn.
:tc:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...