ItsMercyy Posted March 26 Share Posted March 26 1. Numele tau din joc:Razvanel08 2. Numele jucătorului reclamat:HHDutz 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:mi-a dat mute pentru ca am scris hypixel si este server premium si mi-a dat mute 30 m 4. Martori:Omgi6YT,Adndv_,senourgod,DonXYolo 5. Sectiune:Survival 1.18 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/6oQ2pnl eu eram ysvloid si am luat mute avoid pentru ca aveam mute pe Razvanel08 si nu am apucat sa fac poza cand am luat mute dar am martori Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHDutz Posted March 26 Share Posted March 26 Ti am dat mute pentru reclama tot scriai pe chat heypixel.net ro se pedepseste cu ban permanent sau mute 30m si am zis ca nu e asa grav si de aia ai avut mute 30m Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathCycle00 Posted March 27 Share Posted March 27 Salut,eu din cate stiu nu se da mute daca zici servere premium doa Just now, DeathCycle00 said: Salut,eu din cate stiu nu se da mute daca zici servere premium doar servere non premium sau cracked Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmidosLodoiSolos Posted March 27 Share Posted March 27 Sunt si eu martor la ItsMercyy, insa nu se da pentru servere prem, doar pt cele non-prem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator Hatakeer Posted March 27 Global Moderator Share Posted March 27 Membrul staff va fi sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts